JULEPARADE: JULEMANDEN KOMMER TIL AARHUS – Julehygge
FLYVERDRAGTEN ER TILBAGE

JULEPARADE: JULEMANDEN KOMMER TIL AARHUS

72955

Er I så småt begyndt at komme i julestemning? Hvis ikke, så er der rig mulighed for at komme i ægte julestemning nu på fredag, d. 10. november, når selveste julemanden gæster Aarhus til årets juleparade!

Sidste fredag, d. 3. november, var vi (og resten af Aarhus’ befolkning) inde og se med da Salling tændte deres 500.000 smukke lyselys. Vi ankom i god tid, faktisk 30 minutter før, og fik en plads lige skråt ud for den store røde sløjfe. Helt op til 10 minutter før lysene skulle tændes, tænkte vi: “Fedt man, vi har perfekt udsyn til hele facaden – der er da næsten ingen mennesker”. På de 10 minutter blev vejen lukket og proppet med mennesker – dog en masse både glade og forventningsfulde mennesker. Da klokken nærmede sig 19:00 begyndte alle at tælle ned fra 10, og da vi nåede til NU”, skete der absolut ingenting andet end, at hele forsamlingen brød ud i latter. Få sekunder efter blev latteren dog erstattet med et langt “wauw”, da hele facaden lyste op. Det var simpelthen så smukt og ikke mindst utrolig hyggeligt.

23414566_10212478403826425_2034372046_n

Gik I glip af Sallings julelys, vil vi lige påminde jer om, at den 850 meter lange stjernehimmel langs Strøget i Aarhus, bliver tændt på fredag d. 10. november. Traditionen tro, gæster selveste julemanden Aarhus og spreder juleglæde gennem hele Strøget til byens årige juleparade. I år bliver vores første år, at vi rent faktisk er med til at opleve juleparaden, da vi ellers plejer at være på arbejde og har måtte nøjes med at se paraden indefra butiksvinduet. Aarhus Garden og den Jyske Pigegarde deltager også i paraden, som et festlig nisseorkester, der er med til at skabe en hyggelig julestemning med højt humør og god musik. Så i år er vi mere end klar og vi ser frem til en hyggelig aften i julens tegn – også er det tilmed Mortens Aften, hvor vi særligt glæder os til den lækre mad.

Vi vil helt klart anbefale jer at hoppe i det varme tøj og afsted ind til midtbyen, så I kan hygge jer med og komme i ægte julestemning. Se det som en mulighed for at skabe noget hygge i hverdagen og en mulighed for at nyde tiden med dem I holder kær. Vi lister aftenens program og rutekort op herunder, så I kan planlægge jeres hyggelige aften.

Program

Ruten starter kl. 18:00 ved Dokk1, hvor du kan være med til at tage imod julemanden

Derfra går turen fra Dokk1 mod Banegårdspladsen og op til toppen af Strøget, hvor julemanden vil svinge med sin magiske grødske og tænde for stjernehimlen som strækker sig 850 meter ned gennem strøget

Derefter fortsætter paraden ned gennem Strøget og ender ved Store Torv og derefter Lille Torv

Efterfølgende går turen mod Busgaden og op igennem Frederiksgade og derefter tilbage til Dokk1

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise

cropped-logostortt.jpg

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLYVERDRAGTEN ER TILBAGE