• ···
SKAL VI TIL AT HAMSTRE ANDESTEG I STEDET FOR TOILETPAPIR?

ÉN GOD TING, SOM CORONA HAR MEDFØRT

KALDER ALLE JULE-ELSKERE OG ALLE DER GENERELT BARE VIL OPMUNTRES I DISSE CORONA-TIDER!

På grund af corona vil en ny engelsk radiostation nu KUN spille julemusik UAFBRUDT de næste fire måneder frem mod juleaften! Der vil derfor være julemusik hvert eneste minut af døgnet på radiokanalen Magic 100% Christmas.

Fotograf: Nilokadk

2020 har været et udfordrende og frustrerende år for os alle sammen, og virksomheden Bauer Media mente derfor, at folk havde brug for noget håb, glæde og opmuntring. Radiokanalen kan dog kun streames online og du kan høre det lige her: Magic 100% Christmas

Det er dog kun muligt at lytte til kanalen, hvis man er bosat i England. Men her kommer et lille trick – I skal bare skrive et britisk postnummer, når man kommer ind på siden. Det kunne f.eks. være: E1 6AN

Vi er om nogen UTROLIG begejstrede for den nye radiokanal! Julemusik gør simpelthen bare noget ved én… Det er så nostalgisk, hjertevarmt og trygt. Og her i disse dage, hvor vinden er en smuleee koldere end i forrige uge, så skaber det virkelig en rolig og hyggelig stemning. Prøv det.

 

Knus & klejner
Cathrine og Louise 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL VI TIL AT HAMSTRE ANDESTEG I STEDET FOR TOILETPAPIR?