• ···
LAV SELV PAKKEKALENDER

PÅ JAGT EFTER JULESWEATRE

Reklame

Det er ingen hemmelighed, at vi begge to elsker julesweatre. Ja, faktisk elsker vi alt strik-relateret, og alt der bare udstråler hygge. Vi har i den forbindelse – og på en forspørgsel – valgt at sammenstrikke et lille julesweater-guide.

Der er i år en særlig og glædelig nyhed, som vi allerede har delt med jer på Instagram. Vi har nemlig designet vores egen julesweater i samarbejde med den skønne Annemette Voss: Cute Cookie Christmas Sweater. En sweater, der kombinerer juleglæde, feminitet og julegodter! Vores tanke bag sweateren er at sprede julestemning og kærlighed gennem hele december måned. Vi har derfor forsøgt at skabe en sexet og cute julesweater, der trods sine klassiske motiver skiller sig ud fra mængden. Vi håber, at I vil tage godt imod den! Vi elsker den i hvert fald allerede – og vi kan allerede mærke nu, at vi skal have den på liiige indtil påske. Du finder den længere nede i indlægget.

 

// H&M Julestrik

Blå sweater med isbjørn H&M* // Hvid sweater med rensdyr H&M* // Rød julesweater H&M* //
Rød mønstret sweater H&M* // Blå mønstret, nordisk sweater H&M* 

 

// ASOS JULESTRIK

Lyseblå julestrik ASOS * // Sort/hvid nordisk julestrik ASOS* // Hvid julestrik med rensdyr ASOS* //
Falalalala ASOS* // Sort julestrik med englehår ASOS * // Sort julestrik med snelandskab ASOS*

 

// JULESWEATERS

d, nordisk julesweater* // Rød mønstret julestrik med rensdyr og juletræer* // Grøn julesweater med julekugler*  //Julevest* // Tvillinge julesweater**  // Lyserød julesweater* 

// Cute Cookie Christmas Sweater

Julen er hjerternes fest og er uden tvivl den hyggeligste tid på året; og hvad er mere hyggeligt end en julesweater? 

Vi har i år indgået et tæt samarbejde med den dejligste Annemette Voss og sammen designet ÅRETS JULESWEATER – synes vi selv. Vores sweater hedder Cute Cookie Christmas Sweater, der forener jul, bagværk og hygge. Vores julesweater er produceret i 100% bomuld med henblik på at sikre 100% hygge, og så er den selvfølgelig lavet i den skønneste lyserøde farve. 

Cute Cookie Christmas Sweateren er til dig, som gerne vil være en del af julesweaterbanden på arbejdspladsen, men som gerne vil holde stilen sød og feminin. Den diagonale søm, der går fra kravebenet og ud under armen, giver en feminin pasform, og gør det nemmere at passe trøjen, uanset om du har smalle eller brede skuldre – stor eller lille barm. Sweateren er designet så den er ideel at bruge uden på en skjorte. Det har vi gjort ved at vælge en tætsluttende udskæring i halsen samt en ribkant, der stopper ved hoften. På den måde sidder en skjortekrave pænt, og skjorten kan titte ud underneden. Sweateren er dejlig blød og behagelig, og egner sig derfor perfekt til alt lige fra hyggelige juledage foran pejsen til julefrokoster og småkagebagning. 

Julesweateren koster 400 kr. og kan købes lige her:
https://shop.annemettevoss.dk/products/cute-cookie-christmas-sweater

Følg med på vores Instagram @julehyggedk and vores Facebook p rofil Julehygge

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAV SELV PAKKEKALENDER