• ···
TIL JUL HOS VIVI, TIL JUL I USA

DEN STORE JULEHYGGEDAG

Den Store Julehyggedag

Vi har fået den ære at være en del af “Den Store Julehyggedag” sammen med Annemette Voss og Mette Helena, i samarbejde med Børneulykkesfonden og Legeheltene. Eventet finder sted d. 10 november kl. 13-15:30 hos AFUK i København og er en dag, hvor alle er velkommen! Der bliver skruet op for julehyggen, hvor juleklip, julekager og brevskrivning sætter dagen. Så hvis du trænger til at kick-starte julen og komme i sand julestemning, synes vi helt klart du skal tage et familiemedlem eller en kær ven under armen og tage del i Julehyggedagen.

Julehyggedagen er alt sammen til fordel for Legeheltene. Et initiativ igangsat af Børneulykkesfonden, som har fokus på at alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Legeheltene arbejder dermed hårdt for de ca. 60.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Målet er for Legeheltene at skabe et handlerum for de mange indlagte børn, hvor omdrejningspunktet er frihed, leg og bevægelse.

 

Julehygge julehygger

Vores rolle i dette event er et mindre foredrag om “det gode julekort”. Gode råd og inspiration til at gribe julebrevsskrivningen an. Dét at tage sig tiden til rent faktisk og skrive et håndskrevet julekort, er noget der for mange hører fortiden til. Vi lever i en tid, hvor vi er mere isoleret end nogensinde før med en konstant. Digital adgang til internettet og de sociale medier kommer ofte i vejen for det nære og sociale samvær. Vi vil derfor slå et slag for den gamle tradition og forhåbentlig varme et par julehjerter eller to. Annemette Voss vil afholde et foredrag omkring hyggen og hvor vigtigt det er at huske den. Der vil være fokus på tilstedeværelse og om at se hinanden i øjenhøjde. Indretningsarkitekt Mette Helena vil dele ud med hyggelige og kreative idéer til hvordan du kan lave et eget julepynt. Det bliver i sandhed en dag fyldt med julehygge, julebag og kreative sysler.

 

Køb en julesweater og støt Legeheltene

I samme omgang vil vi også lave lidt larm for vores helt egen julesweater, som vi har designet sammen med Annemette Voss. En sweater der kombinerer fantastisk bagværk og sand juleglæde: Cute Cookie Christmas Sweater.

Denne sweater koster 399 kr., og overskuddet går til Legeheltene.

Med en billet til Den Store Julehyggedag får du:
  • Peberkager til dekoration
  • Julekort til dem, du holder af
  • Goodiebag med lækkerier fra bl.a. Dr. Oetker, en julekageform, madkasse og drikkedunk og meget mere.
  • Gratis kaffe og te

Derudover er det også muligt at købe vand, ekstra peberkager, juleboller og en særlig julesweater designet af Annemette Voss og søstrene bag bloggen ’Julehygge’, hvor overskuddet går til Legeheltene.

Læs meget mere om Den Store Julehyggedag og køb din billet her 

 

 

Følg med på vores Instagram @julehyggedk and vores Facebook profil Julehygge 

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL JUL HOS VIVI, TIL JUL I USA