• ···
TOP 30 // LISTE OVER BEDSTE JULEFILM

AARHUS ANBEFALING: STUDENTERHUSETS JULESTUE

JULESTUE I STUDENTERHUSET, AARHUS

December måned er for mange studerende lig med læsning, eksaminer og bøger i stakkevis. Som studerende, ved vi begge to af erfaring, hvor hård en måned det kan være at komme igennem, hvis ikke man finder tiden til at trække stikket og hygge sig. Vi bringer derfor en mindre opfordring til og anbefaling af Studenterhuset Aarhus’, hyggelige julestue, hvor der alle hverdage i december måned fra 16:00-22:00, vil være julehygge ad libitum!

Studenterhuset Aarhus inviterer nemlig indenfor i varmen og afholder daglige juleaktiviteter, i hjemlige og kreative rammer, med plads til at udfolde sig. I julestuen er stemningen sat til, at besøgende kan komme helt ned i gear og få en velfortjent pause fra de drænende eksamenforberedelser og lange aftner på læsesalen.

Studenterhuset Aarhus har strikket det absolut hyggeligste juleprogram sammen, der blandt andet byder på brætspils aftner, pub-quiz og fælles juleklip, og som både tager højde for danske såvel som internationale studerende. Julen er for alle, og alle skal være velkomne! Omdrejningspunktet for julestuen er det sociale aspekt; fællesskabets styrkes netop, når man sammen med enten venner, studiegrupper eller fremmede, deltager i en fælles aktivitet eller deler ud af personlige og kulturelle traditioner. Sharing is caring.

Hver eneste dag, er der tilmed én heldig studerende, der får lov at åbne dagens kalenderlåge! Pakkekalenderen gemmer på hyggelige og delevenlige gaver, der eksempelvis kan nydes og opleves med studiegruppen. Derudover, bliver der som fast tradition også vist The Julekalender på skærmen hver aften, hvilket helt naturligt skaber noget af en dialog og behov for forklaring, af de internationale studerende, der delvist forstår de 3 nisser.

JULEHYGGE X STUDENTERHUSETS JULESTUE 

I morgen, torsdag d. 6/12, er vi med til at sørger for, at hyggen er skruet op på 100! I morgen afholder vi nemlig, i samarbejde med Studenterhuset, en hyggelig omgang video-aften med en klassisk julefilm på skærmen. Alene Hjemme er for os ufattelig nostalgisk, og skaber med garanti den rette julestemning, og det er derfor en film, der sagtens kan tåles at se igen, og igen og så igen.

Så sidder du alligevel og slaver med studiegruppen hele dagen? Så tag en velfortjent pause, og kom på besøg i Studenterhuset, hvor hyggen er i højsædet. Slå dig til rette i den hyggelige julestue med noget varmt at drikke og lad juleroen sænke sig over dig… Til trods for, at mange umiddelbart vil opfatte en sådan video-aften, som en overspringshandling, så vil vi dog argumentere for, at det faktisk går hen og skaber overskud og ny energi. Det kræver ofte, at man lige skal træde et skridt tilbage fra sin opgave eller eksamen, for at få et sæt friske øjne på emnet. Så gør dig selv den tjeneste og tillad dig selv at tage en pause fra alt det tunge, og nyd en munter og hyggelig julefilm. 

Se med herunder og læs hele deres hyggelige program for december

Vi ønsker alle jer hårdtarbejdende studerende derude en rigtig glædelig jul,
og held og lykke med jeres eksaminer, opgaver og projekter.

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 30 // LISTE OVER BEDSTE JULEFILM