JULEPLAYLISTER 2018 - JULEHYGGE PÅ SPOTIFY

COCA-COLA JULELASTBILEN KOMMER TIL BYEN!

Den legendariske Coca-Cola Julelastbil kommer til Danmark for at sprede juleglæde og julehygge! Se dét et jo et koncept, der er liiige i vores ånd. Festlighederne foregår fra i dag, fredag d. 16. november til og med d. 23. december. Julemanden besøger 29 steder i Danmark, og hvert sted inviteres alle til at komme og nyde iskold Cola-cola i et hyggeligt og nostalgisk univers.

 

Her kommer julelastbilen:

 

Man kan ikke andet end at blive nostalgisk, når man ser den legendariske julereklame

 

HYGGETIP 

// Når den oplyste julelastbil ankommer til et sted, vil der naturligvis blive serveret iskold Coca-Cola til dem, som kommer forbi, og lastbilen vil blive åbnet, så alle kan opleve det rød-hvide Coca-Cola juleunivers. Inde i lastbilen kan du tage selfies i julemandens kane, så du kan forevige eller dele dit helt ejet Coca-Cola minde.

 

Knus og Coca-Cola,
Cathrine & Marie-Louise
Ho-ho-ho

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEPLAYLISTER 2018 - JULEHYGGE PÅ SPOTIFY