JULEMARKEDER 2018 - STOR GUIDE

JULEPLAYLISTER 2018 – JULEHYGGE PÅ SPOTIFY

Ingen jul uden julemusik. Julesange og julesalmer er en af de nemmeste måder hvorpå, at man kan skabe den helt rette julestemning! Vi har derfor sammensat en række juleplaylister i anledning af, at julen 2018 nærmer sig med hastige skridt. Listerne er tilgængelige for alle og enhver og indeholder de mest julede og hyggelige julesange, som du kan komme i tanke om. Hvad end, du ønsker at nyde stille og rolig crooner julemusik derhjemme i stolen med en kop varm kakao, eller om ønsker at skråle med på De Nattergale  – Støvledance og Jesus og Josefine titlesangen, til årets julefrokost – så er vores playlister noget for dig!

Julemusik og julesange er for os ikke kun noget, som vi starter med at lytte til i november og december måned, hvor længslen efter jul og kolde tider begynder at sætte ind. Vi starter længe inden da. Jeg, Louise, finder det utrolig afslappende at lytte til julemusik når jeg cykler i skole om morgenen, og begyndte så småt allerede at lytte til Michael Buble’s julealbum tilbage i august måned. Det skaber en god og varm stemning allerede fra morgenstunden af. Julemusik er uden tvivl noget af det hyggeligste ved julen.

LISTERNE FINDER DU PÅ SPOTIFY HERUNDER:

JULEMUSIK – JULESTUND

Playlisten “Julestund” er sat ned i det laveste gear. Midt i julegaveræset og i travle eksamensperioder, er der ofte behov for at trække stikket og slappe fuldstændig af med en kop varm kakao, og en god bog foran pejsen. “Julestund” indeholder gode gamle og hjertevarme klassiskere. Ånd ind – ånd ud. Find playlisten lige her.

JULEMUSIK – JULEFROKOSTEN

Denne playliste sikrer med garanti en festlig og hyggelig stemning til årets julefrokost! Listen er spækfyldt med alt lige fra Anden – Jul på Vesterbro til Justin Biebers – Mistletoe. Derudover, er der selvfølgelig også en masse gode og gamle klassikere, som Wham – Last Christmas. Fyr den af! Find playlisten lige her.

JULEMUSIK – CHRISTMAS CROONERS

Sæt dig til rette foran pejsen, svøb dig ind i et tæppe, og nyd de nostalgiske og klassiske crooners. Find playlisten lige her.

JULEMUSIK – JULEHITS FRA TV

Julehits fra TV giver dig alle de gode gamle kendinge fra de mest velkendte og elskede julekalendre gennem tiderne! Fyr den af med Pyrus og luftguitaren eller dans en omgang støvledans med Fritz, Hansi og Günther! Find playlisten lige her.

JULEMUSIK – PÅ JOBBET

Julemusik på jobbet er den perfekte playliste til dig, der elsker jul og derfor ønsker et musikalsk afbræk fra hverdagens stress og jag. White Christmas and white noise – baggrundsstøj på den hyggelige måde! Find playlisten lige her.

JULEMUSIK – PÅ FARTEN

Julemusik på farten er din spilleliste til og fra arbejde, hvad end det er over stok og sten på cykel i slud og sjap, eller siddende i kø, bag en sneplov med 20 km i timen. Playlisten sikrer højt humør og god julestemning fra A til B. Kør forsigtigt og husk at spred den gode julestemning! Find playlisten lige her.

JULEMUSIK – JULEQUIZ

“Julequiz” er den perfekte playliste til festlige lejligheder, som blandt andet julefrokoster eller familiesammenkomster. Hvem var det nu der sang “All i want for christmas?” og hvem var det nu der syntes, at julen var cool? Prøv at quizze med dine venner og familie, og find ud af, hvem der er den største julenørd. Find playlisten lige her.

JULEMUSIK – JULEHYGGE

Julehygge er en perfekt sammensat juleplayliste, der kan bruges til en lang række forskellige arrangementer og begivenheder, og vi mener helt bestemt, at vi har skabt en kombination af julemusik, der egner sig til det meste! Om du sidder og juleklipper i stuen eller julebager i køkkenet – tænd for julehygge. Om du sidder spiser en stille og rolig familiemiddag eller er til en festlig julefrokost – tænd for julehygge. Om du cykler i skole eller handler ind til aftensmad – tænd for julehygge. Én ting kan vi garantere – lytter du til vores juleplayliste, kommer du helt sikkert i julestemning. Se dét er julehygge! Find playlisten lige her.

Knus og klejner,
Cathrine & Marie-Louise

#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEMARKEDER 2018 - STOR GUIDE