• ···
ÅRETS MUST-HAVES AF JULEKALENDERE

HYGGE TIP: JULEHYGGE PÅ ABBONNEMENT

Er vejret gråt, koldt og blæsende? Så hop du hellere ind under dynen og tænd for en hyggelig julefilm eller et underholdende juleprogram! Et hygge tip herfra er en lille liste over nogle af vores favorit juleprogrammer. Vi giver dig her et overblik over vores fortrukne tjenester, som f.eks. Tv2 Play, Netflix & Viaplay. Vi går dog stadig og venter på, at der for alvor kommer julefilm ind på Netflix og Viaplay, hvorfor dette indlæg vil have Tv2 Play som omdrejningspunkt.

Jul med Ernst – 9 sæsoner

Dette program faldt vi over i sommers og VI VAR SOLGT med det SAMME. En fantastisk programserie, der strækker sig over hele 9 sæsoner. Manden bag, Ernst Kirchsteiger, er sveriges svar på julemanden – en fantastisk kreativ og munter mand, der ligesom os, elsker julen. “Jul med Ernst” inviterer indenfor til jul med jul på – vaskeægte svensk jul med fokus på skandinaviske julettraditioner.

Elsker du julen eller har du tværtimod svært ved at komme i julestemning? Uanset hvad, så er “Jul med Ernst” svaret for dig!

 

Jul i familien – 4 afsnit

En vintervarm, dansk dokumentarserie, hvor man følger 3 familier og deres respektive forretninger. Seriens omdrejningspunkt er selvfølgelig jul, og måden hvorpå de 3 familier balancerer den travle juletid med familielivet. Én af de 3 familier, er familien der står bag Topkær julemarked, der ligger lidt ude for Aarhus. Denne familie udlever vores drøm om at drive en kombineret juletræsplantage og julemarked med julestue. Et fantastisk univers at komme ind i, som seer og en katalysator for god julestemning.

Jul i familien kan vi helt sikkert anbefale!

Jul i konditoriet – 3 afsnit

Endnu en fantastisk programserie, der med garanti vil få dig i den rette julestemning. I denne serie følger man gennem 3 afsnit, 3 af af landets førende konditorier, La Glace og Dessertdragens Kageværksted i København og Le Gateau. Især Le Glace er en helt igennem magisk virksomhed, og utrolig inspirerede at få et dybere indblik i.

Jul i konditoriet er en oplagt hyggeserie til dig med den søde tand!

Ludvig og julemanden – 24 afsnit (he-he)

Som et lille sidespring, vil vi også gøre opmærksom på, at man på TV2 Play kan gense julekalenderen “Ludvig og Julemanden”.

 

Min jul – 4 afsnit

“Min jul” er et hyggeligt program jeg faldt over, da jeg i oversigten blevet draget af Afsnit 4 med Pyrus og Kandis i titlen. En hyggelig snak om Pyrus, hvordan det hele startede og livet, som kendt nisse. Super hyggeligt tidsfordriv, om man vil.

Er du også Pyrus fan? Så læs mere i vores tidligere indlæg om vores besøg til Gram Slot Julemarked, hvor vi mødte og interviewede selveste Pyrus. Utrolig god og ikke mindst hyggelig oplevelse!

 

Jul i Tivoli & Jul på D’Angleterre

To fantastiske programserier med julelys, juleudsmykning og sand julestemning, som omdrejningspunkt! I begge programserier bliver man inviteret ind i de mange mange forberedelser og problematikker, som særligt større virksomheder ofte udfordres af i i den travle juletid. Det er svært ikke at blive fuldstændig tryllebundet af de mange smukke lys.

 

 

Psssst, her kommer en lille teaser af en julefilm, som kan ses på Netflix fra d. 22. november. 

THE CHRISTMAS CRONICLES 


Kilde: youtube

 

Kender I andre super hyggelige programmer eller serier? Så skriv endelig til os!
Enten i kommentarfeltet eller på julehygge@outlook.com

 

Knus og klejner,
Cathrine & Marie-Louise

2 kommentarer

 • Amalie

  Kan tippe om at Love Actually ligger på filmstriben, der jo er gratis med bibliotekslogin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

   Rigtig godt tip! Mange tak 🙂 God jul!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRETS MUST-HAVES AF JULEKALENDERE