• ···
OPSKRIFT PÅ JULESMÅKAGER - GINGERBREAD COOKIES

DIN GUIDE TIL FLYVERDRAGTER OG HELDRAGTER 2018

Det kan være en jungle at finde rundt i det mange forskellige flyverdragter, der efterhånden findes derude til voksne. Vi har derfor sammensat den ultimative guide til årets udvalg!

Sidste år blev jeg, Cathrine, langt om længe den lykkelige ejer af ikke blot én, men hele to flyverdragter. Folk der kender os privat ved, at vi fryser 24/7. Vi kan fryse på selv den varmeste sommerdag og vi frygter vinterens bitre kulde hvert eneste år. Det blev der endelig gjort op med sidste år, hvor jeg helgarderede mig og erhvervede mig mine højtelskede flyverdragter. I år har jeg, Louise, min debut som flyverdragt-ejer og jeg elsker det. Jeg har sjældent været så begejstret for et stykke tøj og jeg ved allerede nu, at det er det eneste jeg kommer til at rende rundt i fra nu til marts måned næste år.

Flyverdragter, heldragter, termodragter, snow suits – kært barn har mange navne. Ordet flyverdragt får nok de fleste til at tænke på små børn, snotnæser og sneboldkampe, hvilket vi skal være ærlig at sige, at vi også selv gør.  De fleste vil derfor nok forsøge at forklæde eller ændre ordet flyverdragt for at retfærdiggøre, at man kan have en på som voksen, og kalde det enten termodragt eller heldragt. Her vælger vi dog at holde fast i flyverdragt og omfavne ordet med alle de associationer og oplevelser, som man forbinder med det.

Ordet flyverdragt leder vores tankerne hen på barndommen og på de mange udendørstimer og kælketure man havde dengang, at man gik i SFO. Kan I huske SFO’en? Det var da virkelig det hyggeligste. Når man efter mange timer i den kolde vinterluft med en allerede mørkeblå himmel, kom indenfor i den varme SFO og hyggede med klippe-klistre og varm kakao inden man blev hentet. Gode minder, der gør os helt nostalgisk og spændt på juletiden.

DIN GUIDE

Vi har siden sidste år fået en masse henvendelser angående mine (Cathrine) flyverdragter samt størrelsesanbefalinger. Vi tænker derfor, at det ville give god mening at skabe et overblik over de mange forskellige brands og forhandlere, der beriger Danmark med varme flyverdragter og heldragter til den kolde tid. Vores guide omfatter dragter i forskellige prisklasser og kvalitet. Lad os komme igang!

Barbaras ChoiceFoto lånt fra Barbaras Choice


Flyverdragten fra Barbaras Choice er én af de to dragter, som jeg selv har og er en dragt, som jeg helt klart kan anbefale. Den er perfekt som overgangsovertøj, og er noget jeg bruger fra omkring oktober måned og frem mod jul. Omkring slut november-december, er jeg dog nødsaget til også at tage en jakke over, hvor dragten derefter fungerer som en termodragt.

Størrelsesmæssigt sidder overdelen relativt stramt og den er derfor lille i størrelsen. Jeg har min flyverdragt i en str. S, da den passer bedst i underdelen. Havde jeg været en smule højere (end 1.64) havde jeg snuppet den i str. M. Efterfølgende kan jeg se, at de på hjemmesiden også anbefaler, at man går et nummer op i størrelsen. Alt i alt, er jeg rigtig glad for dragten og  jeg vil give den mine varmeste anbefalinger – særligt her u efterårsperioden.

Pris: 599 kr.-

Materiale: oliebehandlet polyester

Størrelser: S – XXL

Du kan købe dragten lige her

 

Koore.dk

Foto lånt fra Koorre.dk

Termoheldragten fra Koore er en af de absolut billigste. Dragten er praktisk og en anelse stor i størrelsen for at give plads til lunt tøj indenunder.

Pris: 399 kr.

Materiale: Dragten er lavet i vindtæt og let vandafvisende nylon

Du kan købe dragten lige her

 

Global Funk

Foto lånt fra Global Funk

Global Funk er klart en af de store spillere på markedet og har i år lavet en række fede flyverdragter under navnet; isolde flyverdragter. Deres dragter står klart øverst på vores ønskeseddel og jeg, Cathrine, har allerede udset mig en af dragterne, som jeg uden tvivl skal have fingrene i. Nemlig den sorte med de hvide og gule detaljer. Jeg synes simpelthen, at alle deres dragter er så fine og feminine. Derudover er der mulighed for at kunne snørrer dragten ind ved hoften, hvilket er en klar fordel, hvis man føler, at dragten bliver for lang på benene.

Pris: 799,95 kr.- (den hvide og gule koster dog 899 kr,-)

Materiale: 100% polyester

Størrelser: Den har, i følge produktbeskrivelsen, en smal pasform

Flyverdragten kan fåes i flere farver og kan købes lige flere forskellige steder,
herunder blandt andet; Message og Lykke by Lykke

 

Vero Moda
Foto lånt fra Vila.dk

Bestseller er selvfølgelig også på banen, når det kommer til at holde sig opdateret på de nyeste trends. Vero Moda beskriver deres heldragt med almindelig pasform, og kommer i størrelserne fra XS – XL.

Pris: 499,95 kr.-

Materiale: 100% polyester

Flyverdragten fra Vero Moda kan købes her og kan tilmed købes hos Stylepit, Bestseller og Nelly.com


Only

Foto lånt fra Only.dk

Pris: 529,95 kr.-

Materiale: 100% polyester

Størrelser: XS – XL

Flyverdragten fra only kan købes lige her og tilmed hos Miinto og Stylepit.dk

 

Guide til dragter i et højere prisleje


I vores guide over flyverdragter og heldragter, har vi også valgt at medtage et par stykker, der ligger i et lidt højere prisleje.

Envii

Foto lånt fra Envii.dk

Envii har i år lavet den flotteste heldragt til deres efterårskollektion. Jeg, Louise, har allerede købt den. Jeg kunne simpelthen ikke lade være. Den er simpelthen sej. Flyverdragten er uden tvivl blevet min nye bedste ven allerede.

Pris: 1.200 kr.-

Materiale: 100% polyester

Dragten kan købes i Envii både online lige her og i butikkerne

 

The Dalset
Foto lånt fra thedalset.dk

The Dalset laver nogle ualmindelig flotte flyverdragter – men prisen skærer desværre lidt i vores SU-hjerter! Vi har begge overvejet at købe en af deres fine designs, men har simpelthen måtte holde os tilbage pågrund af prisen. Vi vender stærkt tilbage, hvis vi endda vinder i lotto.

Dragten skulle eftersigende være slank i snittet og sidde en anelse tæt i overdelen. The Dalset har i år 3 forskellige modeller med hvert deres design.

Pris : 1.550 kr.- og op efter

Materiale: Er ikke oplyst

Størrelser: XS – XL

Dragten kan købes på deres webshop lige her

 

Druds

Foto lånt fra druds.dk

Rå, sofistikeret og cool! Dette brand og denne flyverdragt er grunden til, at vi begyndte at savle over flyverdragter! De har de simpelthen de fedeste designs, der virkelig skiller sig ud! Druds Coverall laver både dragter til fall og winter. Vi kan klart anbefale jer at hoppe et smut forbi deres webshop.

Pris: 1.500 kr.- og op efter

Materiale: Er ikke oplyst

Dragten kan købes på deres webshops lige her

 

Varmere udgaver

Vi bevæger os nu væk fra de lettere og måske lidt mere ‘mode-rigtige’ modeller, og over mod nogle kraftigere og mere praktiske modeller. Uanset formål, så garanterer vi for, at du bliver cool i kunden.

Teigar

Foto lånt fra Teigar

Disse dragter her flere funktioner og specifikationer når det kommer til lag og varmeisolering. Helt sikkert også et køb jeg gør gøre mig inden alt længe. Den er simpelthen for sej. Den får virkelig tankerne hen mod 90’erne og tiderne i SFO’en.

Pris: 2.399 kr.

Størrelser: XS – XL

Rideheldragten kan købes her

 

Ridersdelux

Foto lånt fra Ridersdelux

Pris: fra 2.389 kr.- og op efter

Størrelser: XXS – XXL

Dragten kan købes her

 

Alternativ til flyverdragter

Termoland

Foto lånt fra termoland.dk

Sidst men ikke mindst, har vi i vores guide valgt at medtage Termoland, som en ekstra mulighed til at bekæmpe den bitre kulde. Deres produkter er perfekte som overgangstøj og ikke mindst god til at have under en stor jakke.

Pris: termobukser herre/dame 228 kr,- // termojakke herre/dame 328 kr,-

Størrelser: S – XXL

Termoprodukter fra termoland kan købes her

 


Hjælpsomme søgeord:

Flyverdragt, Heldragt, Snowsuit, Ouiltet heldragt, Jumpsuit, Wholesuit

Vi kan i den grad anbefale og råde jer til at investere i en flyverdragt – den er med til at holde dig varm og munter i den kolde vinterperiode. God jul og god jagt!

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise

 

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT PÅ JULESMÅKAGER - GINGERBREAD COOKIES