#DAGENSJULETIP - KOM GRATIS PÅ GLATIS

OPSKRIFT PÅ JULESMÅKAGER – GINGERBREAD COOKIES

JULEHYGGE GÆSTER FOOD MAKER FAIRE 2018

Vi har de seneste to dage gæstet Food Maker Faire i Ridehuset, Aarhus, hvor vi har haft en stand med julesmåkager! Vi brugte dagen tirsdag på at bage 1200 småkager, som besøgende kunne komme og pynte med glasur og krymmel. Det tog 7 timer at udstikke og bage julesmåkagerne, men det var uden tvivl al arbejdet værd. Vi mødte simpelthen så mange venlige og nysgerrige gæster, som sagtens kunne se det hyggelige i at høre julemusik og spise julekager i september. Mange af jer har efterspurgt opskriften, så den kommer her! Ingen af os er mester-bagere, men vi må indrømme, at vi kom rigtig godt i mål med denne opskrift!

Endnu engang; TAK til alle der kom og hyggede med og TAK for alle de søde ord, som vi fik med på vejen.

 

Fremgangsmåde

Trin 1. Pisk smør og farin godt sammen
Trin 2. Rør derefter æg i
Trin 3. Bland mel, bagepulver, natron og de resterende krydderier og rør det i dejen
Trin 4. Saml dejen og stil den i køleskabet i 10 minutter

Trin 5. Tag dejen ud på et bord drysset med mel
Trin 5. Rul den ud i en passende tykkelse og du er nu klar til at udstikke med fine figurer
Trin 6. Bag kagerne i ovnen ved 175 grader i 9-12 min.

 

Serverings-tip

Server julesmåkagerne med en omgang glasur på toppen

Det skal du bruge:

Vand, flormelis og evt. frugtfarve

Pssst: Hvis du vil gøre konsistensen mere fyldig og lækker, så tilsæt æggehvide!

 

 

Knus og klejner,

Cathrine og Louise

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#DAGENSJULETIP - KOM GRATIS PÅ GLATIS