1 ÅR MED JULEHYGGE

#DAGENSJULETIP – KOM GRATIS PÅ GLATIS

HER KOMMER #DAGENSJULETIP

Hvad er mere hyggeligt eller mere romantisk end en dag på skøjter? Det er der ikke meget der er; så inviter vennerne eller kæresten til en sjov dag på glatis, når Aarhus Skøjtehal åbner op for sæsonens første skøjtetur. At stå på skøjter er ikke en aktivitet nogen af os ville score 12 i – tværtimod. Men som så meget andet, så handler det ikke om hvor god man er, men snarere om dét at være med, og hvem man deler oplevelsen sammen med. Selv hvis man i bogstaveligste forstand er på glatis og vælter rundt som Bambi, så er det ofte sådanne nogle oplevelser man husker bedst, og som til sidst ender med at blive de sjoveste minder.

Dét at skøjtebanen tager hul på sæsonen, føler vi også, er med til at indikere, at vi så småt begynder på at opbygge den tidlige julestemning. Generelt synes vi, at det utrolig hyggeligt, at graderne bliver lavere, og at jakkerne bliver større. Det er en helt særlig følelse, og en god undskyldning til at få gang i stearinlysene og inde-hyggen.

Hvor // Aarhus Skøjtehal, Gøteborg Alle 9, 8200 Aarhus

 

Hvornår // Lørdag d. 29. september kl. 10-16

 

Pris // GRATIS

 


Kilde – video: youtube


Knus og klejner
Cathrine og Marie-Louise

www.jule-hygge.dk

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 ÅR MED JULEHYGGE