FIND OS TIL FOOD MAKER FAIRE 2018

1 ÅR MED JULEHYGGE

Det er i dag d. 14. september og derfor præcist 1 år siden, at vi startede med at julehygge og juleblogge. Tiden er fløjet afsted og vi har simpelthen haft det så sjovt med at stable vores lille juleunivers på benene. Vi startede bloggen op sidste år, forholdsvis spontant, med det grundlæggende formål at skabe og ikke mindst sprede juleglæde. Vi har altid haft en brændende passion for jul og alt hvad der følger med højtiden; hvorfor vores ambition har været at skabe Danmarks hyggeligste juleblog, hvilket vi føler, at vi er kommet godt i mål med.

Er du ny her på julebloggen, så kan vi passende fortælle lidt om hvad vores blog kredser om og hvad du som læser kan forvente. Indholdsmæssigt kommer vores indlæg til at have fokus på kreativitet, humor, fællesskab, traditioner, nostalgi og romantik. Hvad du derimod slet ikke kommer til at møde på denne blog, er f.eks. opskrifter på friske julesalater, ny nordisk moderne julepynt og hvordan man kommer slank gennem julen. Du kan se frem til et univers fyldt med gode råd og opskrifter om julemad, julemusik, julekalendere, film, samt julepynt og juledekorationer. Hvis du deler vores juleglæde og søger inspiration, eller er skeptisk og blot ønsker at have den modsatte mening af vores, er du mere end velkommen til at følge med – julen er for alle.

Hvem er vi?

Vi er to tvillingesøstre på 22 år, Cathrine og Louise Møller Brandenborg, som begge bor og studerer i Aarhus. Jeg (Louise) studerer kandidaten Corporate Communication ved Aarhus Universitet og arbejder deltid i tøjbutik. Jeg (Cathrine) studerer Branding og Marketing på VIA Design og arbejder tilmed deltid i tøjbutik. Vi har siden barnsben elsket julen og alt hvad det indebærer. Vi anser begge julen, som den mest vidunderlige tid på året og julen er noget vi glæder os til året rundt. Selvom vi er to unge mennesker med en mindre juleblog, har vi store drømme og ambitioner. Vi har i fremtiden en drøm om at åbne en online juleshop, hvor vi med afsæt i JULEHYGGE vil designe og forhandle alt lige fra julekort, samlehæfter, til gavepapir og til-og-fra kort.

Barndommen og de gode minder er noget vi begge aldrig har sluppet, og vi vil derfor forsøge vores bedste på at hive jer med tilbage til barndommens tid. Vores jul har altid, og er stadig, præget af stærke traditioner og kærlighed – minder og erfaring, som vi glædeligt ønsker at dele med jer! Læs mere herunder, omkring hvad vi lykkedes med at skabe af hyggelige initativer sidste jul.

Højdepunkter fra julen 2017

Møde og interview med Pyrus

// Vi mødte og interviewede Pyrus til Gram Slot julemarked sidste år.
Læs mere om mødet lige her.

Julestuen i Tivoli Friheden

// Vi fik sidste år, designet og produceret vores egne julekort, som vi brugte til vores lille hyggelige julestue
i Tivoli Friheden, hvor gæster kunne komme og skrive et julekort. Læs mere om julestuen lige her.

Post A Letter på Café Smagløs

// Vi afholdte i samarbejde med Post A Letter en hyggelig brevskrivningsaften på Café Smagløs i Aarhus.
Her kunne gæster komme og nyde en kom varm kakao eller en omgang æbleskriver, alt i mens de kunne
fordybe sig i at skrive et håndskreven julekort. Læs meget mere lige her.

Food Maker arrangement

// I samarbjede med Food Maker, afholdte vi et hyggeligt jule-tema arrangement, hvor vi menuen stod
på mad fra det klassiske julebord. Vi havde tilmed arrangeret pakkeleg til sidst på aftenen.
Læs meget mere lige her.

Pakkekalenderen julen 2017

// Vi skabte sidste år en virtuel pakkekalender, hvor vi foretog vi enkeltaftaler med forskellige
virksomheder og skabte således 24+ sponsorater, som vi udloddede hver dag i december.
Vi lavede blandt andet aftaler med Julie ZangenbergTivoli Friheden, Karen Volf, Citat Plakat,
GRØD, Julesweaters, Baresso
og mange flere. Læs mere lige her.

 

Hvad bringer julen 2018 på? 

En udfordring for os, har helt klart været at finde balancen mellem studie, jobs, venner, familie og selvfølgelig muligheden for selv at kunne nyde og fejre julen. Vi ligger meget frivilligt arbejde i de projekter og aftaler, som vi får stablet på benene, og det gør det helt sikkert svært at finde tid til det hele. MEN, så hjælper det jo heldigvis på det, at man elsker julen og elsker det man laver. Vi har derfor brugt lang tid på at finde ud af hvordan vi får forkælet jer, kære læsere, bedst muligt. Vi kan endnu ikke løfte sløret for hvad der præcis kommer til at foregå når vi rammer juletid, men I skal glæde jer, skal I! Vi kan garantere for gaveregn, hyggelige aktiviteter og nye tiltag.

Følg endelig med både her på julebloggen, og ikke mindst på vores instagram @julehyggedk,
for løbende opdateringer og inspiration til din jul og månederne op til.

 

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIND OS TIL FOOD MAKER FAIRE 2018