INTERVIEW MED PYRUS

TV-JULEKALENDER 2018 – SENDEPLAN

Sidst opdateret: 7/11-2018*

Sendetider, titler mv bliver løbende opdateret*


Sendetider og titler bliver løbende opdateret**

Vi nærmer os så småt nedtællingen: 100 dage til jul – og vi glæder os utrolig meget. Dette betyder også, at diverse kanaler så småt begynder at løfte sløret for dette års sendeplan af julekalendere. Tv-julekalendere har eksisteret siden 1962 og er sidenhen blevet en fast juletradition i de fleste danske hjem. For mange, er julekalendere en nostalgisk tradition, som hører barndommen til; men for os, er det stadig et uundværligt element, som øger julehyggen og spreder julestemningen i december måned – til trods for vores snart 23 år.

Den fulde sendeplan for 2018 er stadig uvis, men vi vil forsøge at give jer et foreløbeligt overblik. Udover, at vi løbende vil opdatere sendeplanen, vil vi også løbende anmelde og kommentere de forskellige julekalendere, i dagene op mod juleaften.

Sendeplan 2018

TV2: Pyrus – Alletiders julemand kl. 16.30


TV2: Tvillingerne og Julemanden kl. 20.00

TV2 har de seneste par år sendt hele 2 julekalendere: én kl. 16:00 for de helt små; og én kl. 20:00; for de lidt større. Sidste år leverede TV2 det helt igennem fantastiske juleeventyr “Tinka”, hvorfor vi regner med, at der kommer en genudsendelse i år af en tidligere TV2 klassiker.

Vores håb går som hvert år på et gensyn med vores alle sammens Jesus og Josefine. Vores gæt derimod, på en mulig kandidat, går dog på Tvillingerne og Julemanden. Til den tidlige julekalender (kl. 16.00) er det mest realistisk bud fra vores side, en fra den fantastiske Pyrus samling men endnu et håb er dog, at Jul i Valhal bliver genudsendt, som også er en af vores absolut yndlings julekalendere.

TV2 Charlie

The julekalender kl. 20.25

Canal Wild Card kl. 22.25

DR

DR1: “Theo og Den Magiske Talisman”
Kl. 19:30

I år sender DR1 en helt ny julekalender, eftersigende under navnet: Thannanaya. Læs mere om plot, skuespillere og rygterne lige her.

 DR Ultra: “Klassens Perfekte Jul”
Kl. 17:50

På DR Ultra fortsætter vi i “Klassens” fodspor. Eleven Magnus gik på en anden skole forrige jul, og føler sig nu udenfor klassens fællesskab og  juletraditioner. I frustration over dette kommer Magnus til at ødelægge klassens årlige juletur og bølgerne går højt. Som plaster på såret melder han klassen til en julekonkurrence, hvor de sammen kan vinde den perfekte VIP-juletur. Men …bedst som alle forsøger at stå sammen, dukker en trussel op udefra. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

 

DR Ramasjang:
“Ramajetternes Jul”
Kl. 17:20

I år står den på et gensyn med Ramajatternes jul – en julekalender for de mindste. Den 1. december får Ramajetterne og lufthavnens chef at vide, at julemandens computer er blevet stjålet. Julen er i fare, og nu går den vilde jagt efter julemandens computer i gang. Forskellige spor sender Ramajetterne fra lufthavnen og rundt i hele Europa i deres forsøg på at redde børnenes jul.

DR Ramasjang:
“Selmas Saga”
Kl. 17.00

I år sender DR Ramasjang en svensk julekalender fra 2016. En rigtig klassisk julesfortælling fyldt med med sne, magi og eventyr for de mindste. En julekalender lige i vores ånd! Plottet går på den otteårige Selma og hendes familie der ikke betale huslejen, og står derfor udsmidning. Herfra står den ellers på et hæsblæsende juleeventyr i søgen efter Julemandens Rige, hvor Selma har et helt specielt ønske til julemanden.

DR2: “Rytteriets Jul”
kl. 21.30

DR2 lægger op til ægte adventshygge. Rytteriet inviterer nemlig hver søndag aften i december dig indenfor til hygge, korsang, gløgg og croquistegning. Tulle og Else får en snak om julefrokoster, Ole har pakket sig selv ind i en gave, Trines mor er stadig frustreret over sin datters manglende forståelse, og så er der Gøran og mandskoret for slet ikke at tale om Rikard og damerne. Martin Buch og Rasmus Botoft er med andre ord tilbage og med sig har de Bodil Jørgensen og Nis Bank Mikkelsen.

DRtv “Bamses Julerejse”
Kl. 06.00

Den står i år på et kært og elsket gensyn med Bamse, Kylling og Ælling! Bamses Julerejse omhandler Bamses mission om at finde både julen og Julemanden. Julemanden har mistet de tre vigtigste ting, der skal til for, at det kan blive rigtig jul og Bamse må nu hjælpe!. Julemandens sæk, det evige julegavebånd og det evige julegavepapir er blevet væk. Det er intet mindre end Julemandens Nisse, der har taget de tre ting, fordi han er blevet så træt af julen – en rigtig Grinch. Han har smidt tingene i nærheden af Bamses hus, hvor Nissen er overbevist om, at Julemanden aldrig nogensinde vil finde dem igen. Men han har vist gjort regning uden Bamse og hans venner.

 

 

Læs mere om vores absolut yndlings julekalendere gennem tiden lige her!

 

Knus og klejner,

Marie-Louise og Cathrine

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERVIEW MED PYRUS