INTERVIEW MED PYRUS

JULEKALENDER 2018 – SENDEPLAN

Vi nærmer os så småt nedtællingen: 100 dage til jul – og vi glæder os utrolig meget. Dette betyder også, at diverse kanaler så småt begynder at løfte sløret for dette års sendeplan af julekalendere. Tv-julekalendere har eksisteret siden 1962 og er sidenhen blevet en fast juletradition i de fleste danske hjem. For mange, er julekalendere en nostalgisk tradition, som hører barndommen til; men for os, er det stadig et uundværligt element, som øger julehyggen og spreder julestemningen i december måned – til trods for vores snart 23 år.


Den fulde sendeplan for 2018 er stadig uvis, men vi vil forsøge at give jer et foreløbeligt overblik. Udover, at vi løbende vil opdatere sendeplanen, vil vi også løbende anmelde og kommentere de forskellige julekalendere, i dagene op mod juleaften.

Sendeplan 2018

TV2: “ukendt titel” kl. 20.00

TV2 har de seneste par år sendt hele 2 julekalendere: én kl. 16:00 for de helt små; og én kl. 20:00; for de lidt større. Sidste år leverede TV2 det helt igennem fantastiske juleeventyr “Tinka”, hvorfor vi regner med, at der kommer en genudsendelse i år af en tidligere TV2 klassiker.

Vores håb går som hvert år på et gensyn med vores alle sammens Jesus og Josefine. Vores gæt derimod, på en mulig kandidat, går dog på Tvillingerne og Julemanden. Til den tidlige julekalender (kl. 16.00) er det mest realistisk bud fra vores side, en fra den fantastiske Pyrus samling men endnu et håb er dog, at Jul i Valhal bliver genudsendt, som også er en af vores absolut yndlings julekalendere.

DR1: “Thannanaya” kl. 19:30

I år sender DR1 en helt ny julekalender, eftersigende under navnet: Thannanaya. Læs mere om plot, skuespillere og rygterne lige her.

// DR Ultra: “ukendt titel” kl. ?

// DR Ramasjang: “ukendt titel” kl. ?

// DR3: “ukendt titel” kl. ?

 

Læs mere om vores absolut yndlings julekalendere gennem tiden lige her!

 

Knus og klejner,

Marie-Louise og Cathrine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERVIEW MED PYRUS