125 DAGE TIL JULEAFTEN

OPSKRIFT PÅ DEN PERFEKTE RISENGRØD

 

Ingredienser:

1 pakke grødris

1 liter sødmælk

1/2 spsk groft salt

Stødt sukker og kanel

 

Sådan gør du:

// Bring mælk i kog i en tykbundet gryde og tilsæt dernæst risene

// Kog blandingen ved jævn varme og under omrøring i et par minutter

// Kog grøden ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 10 min.

// Læg låg på og kog i ca. 25 min

// Husk at #rørrørrør ofte

// Tilsæt salt og smag til

 

Ved serveringen:

// Kom risengrøden i en lun skål og aller helst en træske (så smager det simpelthen bare bedre)

// Server grøden sammen med kanelsukker og en smørklat

// Syng risensgrødssangen

Tip: Du kan serverer en kold nisse-øl eller rød saft til risengrøden

 

 

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

125 DAGE TIL JULEAFTEN