• ···
Julen varer lige indtil påske - eller hvad?

125 DAGE TIL JULEAFTEN

Efter mange måneders stilhed på julebloggen og efter en lang, fantastisk sommer, begynder vi nu så småt at vende tilbage her på jule-hygge.dk og med at sprede juleglæde og julehygge. Denne ualmindelige og ikke mindst fantastiske, varme sommer har fået de fleste til at længes efter koldere tider, og vende tankerne mod hyggelige striktrøjer og varm kakao. Vi er derfor overbeviste om, at lige så varm og tiltrængt denne sommer har været; lige så hyggelig og hvid bliver julen 2018.

Vi elsker julen og tiden op til juleaften, og vores julehumør har længe været i top. Vi har blandt andet hygget med julemad, julemusik og julefilm – vi kan næsten ikke få nok. Dermed sagt, har vi også fuld forståelse for de af jer, som også sætter pris på julen, men ikke dyrker den året rundt. Vi har derfor holdt os en smule for os selv og holdt hyggen på et minimum. Men NU begynder vi for alvor at komme til live igen på bloggen, og vi har arbejdet på en masse spændende ting over sommeren, som vi glæder os til at dele med jer!

Julen 2017

Vi startede, ret spontant og ambitiøst, vores juleunivers i september måned sidste år, og det gik over al forventning. Vi havde en ambition om at formidle vores kærlighed til højtiden og dele ud af vores minder og traditioner, alt i mens vi henvendte os til garvede juleentutiaster, som os selv, og til nysgerrige og interesserede juleskeptikere. Dét føler vi, at vi lykkedes med, da vi mærkede en enorm støtte og opbakning både blandt interessede læsere og virksomheder i form af samarbejder. Vi formåede at skabe en visuel pakkekalender med 24+ sponsorater, som vi udloddede hver dag i december måned. I vores pakkekalender fik vi sponsoreret alt lige fra Karen Volf småkager, lama-besøg i Ebeltoft til lækre produkter fra Cozy by JZ, billetter til Jul i Friheden og lækre sweatre fra Jule Sweaters.

Julen 2017 stod også på forskellige arrangementer og workshops, som vi skabte i samarbejde med blandt andet Post A Letter, Foodmaker og Tivoli Friheden. Vores samvirke med Post A Letter omhandlede kunsten og glæden ved håndskrevne julebreve. Det kan I læse meget mere om lige her. Foodmaker er helt sikkert også en succes, som vi satser på at gentage! Vores juleunivers kredser som bekendt om den gode, gamle jul med den gode, fedtede julemad. Til sidste års Foodmaker arrangement inviterede vi til en aften i julehyggen tegn, hvor menuen stod på alt fra det klassiske julebord;  flæskesteg, hvide og brune kartofler, rødkål og brun sovs.

Jul i Friheden X Julehygge

Jul i Friheden var absolut et af de hyggeligste steder vi opholdte os sidste år. Vi gæstede Tivoli Friheden to weekender i november og december sidste år, hvor vi havde et kreativt hygge-hjørne, der fungerede som en workshop, hvor gæster kunne komme i julestemning. Vi fik produceret vores egne julekort, som gæster kunne skrive og sende til kære, nær og fjern. Vi kan endnu ikke løfte sløret for hvad vores samarbejde med Jul I Friheden kommer til at omhandle, men vi kan sige så meget, at I har god grund til at glæde jer!

 

Knus og klejner

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen varer lige indtil påske - eller hvad?