• ···
VORES LISTE OVER DE BEDSTE JULEKALENDERE GENNEM TIDEN

20. DECEMBER – PAKKEKALENDER

20

Sponsoreret indhold.

“Først skal træets vises, siden skal det spises..”

Dagens pakkegave er tiltænkt den kommende juletid, der skal tilbringes sammen med familien, hvilket for mange omhandler hygge, afslapning, god mad og søde sager. Dagens gave er perfekt til netop dette og kan deles og nydes med hele familien i alle dagene op mod, på selve og efter juleaften.

Bag dagens låge gemmer der sig nemlig: En pakke med propfyldt med småkager fra Karen Volf

Du har sikkert allerede smagt én af julekagerne fra Karen Volf? Pakken er propfyldt med klassiske julekager som for eksempel brunkager, klejner, vaniljekranse og selvfølgelig pebernødder! Karen Volfs julekager er dansk jul, når den er allerbedst, og Karens opskrifter er forsøgt og nedskrevet af hendes egen bedstemor og baseret på tradition og kærlighed. For os er julen hellig og vi deler en holdning om, at julen helst skal være som den forrige og julen før den. Karen Volf, er for os et synonym på god gammeldags dansk jul, og prøv engang at overvej hvordan ville julen være uden de klassiske julekager og de lækre lune æbleskiver? Det er næsten umuligt.

skaermbillede-2017-12-19-kl-21-32-12
Kilde – foto: Karen Wolf // sponsoreret

Pakkens indhold:
1x Økologiske brunkager
1x Økologiske pebernødder
1x Nyhed: Julesnøfler
1x Klejner
1x Vaniljekranse
1x Jødekager
1x Brunkager
1x Pebernødder

Karen Volf siger:“Ingen jul uden pebernødder”, hvilket er et udsagn, som vi i den grad er enige i. Pebernødder går unægtligt hånd i hånd med julen og er noget vi særligt mindes og husker tilbage på fra børnehaveklassen, hvor vi ofte spillede det berømte spil: Mus. Til de af jer, der på uforståligvis endnu ikke har spillet dette spil, står der længere nede en kort forklaring af reglerne. Jeg, Cathrine, spillede det forleden selv med en fra mit studie, der endnu ikke havde prøvet det – det resulterede i en masse grin og ægte julehygge! Mus er et spil vi helt sikkert kan anbefale, om du så er 10 eller 60 år, så er det lige hyggeligt hver gang.

Vi er selv store tilhængere af Karen Volfs udvalg af småkager og særligt i juletiden. Udover at være dækket ind på jule-snack-kontoen med denne gave er man også dækket ind med hjemlig, hyggelig og alternativ julepynt. En skål med pebernødder på sofabordet og en vaniljekrans hængt på træet eller i vindueskarmen med et fint silkebånd, er mindst ligeså hyggeligt at have hængende i hjemmet, som traditionel julepynt er.

skaermbillede-2017-12-19-kl-21-36-02
Kilde – foto: Karen Wolf // sponsoreret

 

Tip: Regler til det hyggelige julespil “mus”:
Kan du gætte hvilken pebernød, der er musen?

1) Du placere 5-10 pebernødder foran dig på et bord
2) Du udvælger i hemmelighed en af pebernødderne som “musen” og vælger derefter en udfordrer
3) Udfordreren skal nu forsøge at gætte hvilken pebernød der er musen
4) Dette gøres ved at personen vælger en pebernød  og spiser dem en af gangen
5) Peger udfordreren på den valgte pebernød skal der nu råbes MUS og de resterende pebernødder er nu dine
6) Den der først løber tør på pebernødder har tabt

 

For mere inspiration og spændende lækre juleopskrifter

Instagram // Facebook // Hjemmeside

 

logo_brown_150

Karen Volf – Gør folk glade

 

Hvad der skal til for at du bliver den heldige vinder:

// Hop ind og LIKE vores facbook side JULEHYGGE og find opslaget om dagens låge

// LIKE opslaget og kommenter din favorit julesmåkage og hvem
du kunne tænke dig at dele dagens “julepakke” med

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

Julehygge

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES LISTE OVER DE BEDSTE JULEKALENDERE GENNEM TIDEN