1. DECEMBER - PAKKEKALENDER

GIVEAWAY // SKAL DU HAVE ET JULETRÆ I ÅR?

skaermbillede-2017-11-27-kl-19-27-21

Sponsoreret indlæg.

“Højt fra træets grønne top, stråler juleglansen”. Juletiden nærmer sig med hastige skridt og der er under en måned til juleaften! Vi føler, at tiden flyver afsted og vi glæder os ufattelig meget. Juletræet er noget helt særligt og er for os et af de stærkeste symboler for julen. Juletræet og hvad der hører sig til, stammer helt tilbage fra 1500-tallet i Tyskland, hvor det senere i starten af 1800-tallet, nåede sin vej til de danske hjem. Trods vores forestilling om, at juleaften og juletræet går hånd i hånd, er det de færreste af vores venner og bekendte i vores omgangskreds, som rent faktisk har et juletræ stående i lejligheden op mod juleaften, hvilket selvfølgelig også afhænger af pladsmangel, som mange udeboende oplever. Trods pladsmangel, gør vi begge meget ud af at finde pladsen, tiden og overskuddet til at få presset et juletræ ind i stuen – også selvom, at det kan være svært i en stresset tid og i en trang 1. værelses lejlighed. Jul uden juletræ, er ligesom kartofler uden sovs. Det er uhørt.

skaermbillede-2017-11-27-kl-19-27-15

Flere faktorer gør sig gældende i overvejelserne omkring at købe et juletræ. Hvornår skal juletræet købes? Hvor skal det købes henne? Hvilken art? Skal det pyntes med Dannebrog eller fehår? Plastisk eller gran? Engel eller stjerne på toppen? Vi er begge enige om at give den max gas med juletræspynten og vi er begge af den overbevisning, at der ikke skal mangle noget!  Tradition tro, pynter vi i fællesskab altid juletræet selve juledag, hvor vi sammen med søskende, kusiner, tanter og mødre alle er med til at sætte præg på “årets træ”.

Da vi var yngre, var vi ofte med familien ude og hente juletræ på den gode gammeldagsmanér, hvor vi efter en hyggelig gåtur til den nærmeste juletræsplantage, i fællesskab ville udvælge og fælde det bedste træ, og sammen løfte det hjem i stuen. Der er noget helt særligt ved at opleve dette som barn og ikke mindst som familie. Men hvis man ikke har flere småbørn i familien eller ikke lige kan finde tiden eller overskuddet, så fortvivl ej, vi har løsningen.

levering-af-juletra-kob-online

Treetime er Danmarks største leverandør af juletræer online, hvor du kan nemt og bekvemt kan få leveret juletræet lige til døren! Konceptet er simpelt: (1) udvælg og bestil dit juletræ på hjemmesiden, (2) få leveret juletræet lige til døren efter en ønsket dato, og (3) få afhentet juletræet igen, efter julen er vel overstået. Simpelthen smart.

Vi er som altid i julegavehumør, og giver derfor 10% ved brug af følgende rabatlink: www.treetime.dk/julehygge 

julehygge

Glædelig jul og rigtig god fornøjelse!

Knus og klejner,

Cathirne og Louise
Julehygge

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. DECEMBER - PAKKEKALENDER