• ···
PAKKEKALENDER: KREATIVE IDÉER TIL DIN ROOMIE ELLER DIN KÆRESTE

5 JULESANGE, DER KAN FÅ DIG I JULEHUMØR OP TIL D. 1. DECEMBER

Julemusik julehygge

Julemusik er simpelthen det hyggeligste, og noget vi begyndte at lytte til, allerede tilbage i september. Nu er der kun 5 dage til vi rammer d. 1. december, og vi er selvfølgelig utrolig spændte og julehumøret er højt. Vi har indtil videre besøgt forskellige julemarkeder, fået pyntet op i lejligheden, hentet et lille juletræ ind i stuen og købt nogle af årets julegaver, så vi har i den grad sørget for at julehygget på det seneste. Men er du en af mange, der indtil videre har brugt november måned på eksamensforberedelse og stresset på arbejdspladsen, og for så vidt slet ikke har taget stilling til, at der er under en måned til juleaften, så skal vi nok hjælpe dig. Her har vi nemlig 5 julesange, som med sikkerhed nok skal få dig i julestemning og  som kan hjælpe dig med at varme op til december måned! Derudover har vi, som nævnt i et tidligere indlæg, sammensat hvad vi mener er den ultimative juleplayliste, som du kan finde på Spotify. Her er sange som du både kan hygge og feste til!

Juletip: SIA har lavet et nyt julealbum i år og det er vi ufattelig begejstrede over – 3 af sangene er en del af vores 5 julesange herunder. Det er et utrolig godt og julet album, som vi varmt kan anbefale. Lyt med nedenfor!

SIA – Everyday Is Christmas
Snowman

SIA – Everyday Is Christmas
Santa’s Coming For Us

SIA – Everyday Is Christmas
Candy Cane Lane

Burhan G og Frida Brygmann – Tinkas Juleeventyr

Tinka

                                                                      

 

Michael Bublé ft. Shania Twain – Christmas
White Christmas

God dag og god jul

Nedtælling til juleaften: 26 dage

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

Julehygge

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAKKEKALENDER: KREATIVE IDÉER TIL DIN ROOMIE ELLER DIN KÆRESTE