DEN ULTIMATIVE JULEPLAYLISTE TIL JULEN 2018

LÆKRE JULESMÅKAGER: NEM OG HURTIG OPSKRIFT

23113117_10214771661714621_1377673537_o

JULESMÅKAGER 1-2-3

1-2-3, nemt-nemt-nemt. Vi har en super nem opskrift bestående af blot 3 grundlæggende ingredienser: sukker, smør og hvedemel. Så det er altså ikke opskriften til dig, som ønsker at komme slank gennem julen – beklager, men sådan nogle opskrifter er ikke til at finde på vores juleblog, he-he. Det er derimod den perfekte opskrift til dig, som ligesom de fleste andre, har travlt i juletiden, men som ELSKER sukker, smør, søde- og fedtede sager. Hjemmebagte julesmåkager er nu engang en smule lækre og hyggeligere end hjemmebragte julesmåkager, men tiden bliver nu engang en afgørende faktor for hvilke af de to man vælger til og fra i juletiden. Grunden til, at vi personligt elsker denne opskrift er ikke kun smagen, men skyldes det faktum, at ingen af os er mestre-bagere og, at vi faktisk ikke er suuuper skarpe i et køkken. MEN, vi er utrolige nysgerrige og ivrige efter at lære og dygtiggøre os, særligt indenfor julebag. Så følg endelig med i den (forhåbentlige) positive udvikling af vores bageevner – for os er smagen selvfølgelig utrolig vigtig, men når det så er sagt, er processen ligeså vigtig, da det skaber hygge, samvær og nærvær med familie og venner.

Det du skal bruge
100 g. sukker
200 g. smør
300. hvedemel

Pynt og smag
M&Ms
Evt. en tsk. vaniljesukker
Pebermynteknapper
Andet – kun fantasien sætter grænser

Fremgangsmåde
1) Smelt smør og lad det køle af
2) Smørret blandes derefter med sukker og mel
2) Rul dejen ud i en pølse og skær den ud i mindre stykker
4) Rul enten til små kugler eller tryk flad
5) Stik eks. en M&Ms på toppen
6) Bag ca. 10 minutter ved 175 grader

1-2-3 = så er julesmåkagerne klar

God jul og god fornøjelse!


Sidder I og gemmer på nogle hyggelige og lækre juleopskrifter, så send dem gerne vores vej – vi elsker at prøve nye ting af og prøve andres opskrifter af.

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

Julehygge

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN ULTIMATIVE JULEPLAYLISTE TIL JULEN 2018