• ···
FARVEL SOMMER, VELKOMMEN VINTER

DEN ULTIMATIVE JULEPLAYLISTE TIL JULEN 2018

julemusik julesange juleplayliste

Julemusik julehygge

Julemusik – Julehygge

Vi har sammensat den ultimative playliste med de mest julede og hyggelige julesange, som du kan komme i tanke om.  Listen er tilgængelig for alle og enhver og kan findes på Spotify under navnet: julemusik – julehygge. Hop endelig ind og ‘følg’ vores juleplayliste, da vi langt fra er færdige med at tilføje smukke og hyggelige julesange, og du derfor kan følge med når vi tilføjer nyt. Juleplaylisten er præget af klassiske julesange og salmer, der  er med til at skabe varme, ro og en hyggelig stemning hjemme i stuen.

Derudover finder du også, efter vores mening, de aller bedste julekalenderhits fra vores yndlingsjulekalendere, der gør det umuligt, ikke at skråle med! Julemusik og julesange er for os ikke kun noget vi starter med at lytte til i november og december måned. Vi starter længe inden da. Jeg, Louise, finder det utrolig afslappende at lytte til julemusik når jeg cykler i skole om morgenen, og begyndte så småt allerede at lytte til Michael Buble’s julealbum tilbage i august måned.

juleplayli

juleplayliste

Passer til det hele

En perfekt sammensat juleplayliste kan bruges til en lang række forskellige arrangementer og begivenheder, og vi mener helt bestemt, at vi har skabt en kombination af julemusik, der egner sig til det meste! Om du sidder og juleklipper i stuen eller julebager i køkkenet – tænd for julehygge. Om du sidder spiser en stille og rolig familiemiddag eller er til en festlig julefrokost – tænd for julehygge. Om du cykler i skole eller handler ind til aftensmad – tænd for julehygge. Én ting kan vi garantere – lytter du til vores juleplayliste, kommer du helt sikkert i julestemning. Se dét er julehygge!

Vi håber, at I vil lytte med og følge vores liste: julemusik -julehygge. God søndag og god jul!

juleplayliste julemusik

Knus og klejner,

Cathrine og Louise Brandenborg

Julehygge

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVEL SOMMER, VELKOMMEN VINTER