"SOMMERENS" VEJR SKABER PROBLEMER FOR JULETRÆERNE

2 MÅNEDER TIL D. 1. DECEMBER

skaermbillede-2017-10-01-kl-16-17-21

Vi har strikket en lille velkomst video om julehygge sammen og smidt den op på Youtube, som I alle er velkomne til se og dele hvis I har lyst! Det er i dag d. 1. oktober, hvilket betyder at der nu kun er 2 måneder til d. 1. december og til at julehyggen får alvor går i gang! Vi kan næsten ikke vente. Efteråret bringer en masse som vi kan samles og hygge omkring. Det kolde vejr, færre lyse timer i døgnet og dermed en grund til at hoppe i striktrøjen og tænde op for de levende lys. Vi har en masse planer for vores juleunivers og vi glæder os til at kunne afsløre hvad vi går rundt og arbejder på og dele det med jer.

Vi ønsker jer alle en glædelig og hyggelig søndag – husk at nyd det dejlige vejr!

Knus og klejner

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

Julehygge

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"SOMMERENS" VEJR SKABER PROBLEMER FOR JULETRÆERNE